Curs d’Iniciació a la permacultura (22-23/2) i curs d’hort autosuficient (15 i 22/3)

 

Si encara teniu aquest cap de setmana del 22 i 23 de Febrer lliure, us animem a anar a Cardedeu per participar a un curs d’Iniciació a la Permacultura!

Hi descobrirem entre tots de què es tracta aquest concepte que s’està donant a conèixer amb força al nostre país; igualment aprendrem les bases de la creació d’un bosc o jardí comestible, veurem com aplicar patrons de la naturalesa al nostre hort i així practicarem tècniques que ens permetran obtenir bones collites amb el mínim d’esforç, construirem un bancal per capes i moltes altres idees útils per aconseguir espais bonics i productius.

Aquí hi trobareu més informació i la via d’inscripció.

 

I si ja teniu el cap de setmana ocupat, el mes vinent (15 i 22 de març) faran un curs purament hortícola, centrat en el desenvolupament d’un hort autosuficient i basat en no remoure la terra. Més informació, aquí.